Workshop:
Persoonlijk leiderschap

Wat is jouw verhaal? En is dat verhaal in elke omgeving hetzelfde? Ben je de baas over je eigen leven óf leef je wel eens (onbewust) volgens de verwachtingen van anderen? Leer in deze workshop jezelf beter kennen én hoe je sterker in je schoenen kan staan.

Visie op persoonlijk leiderschap

Emiel van Eijk (39) is als psycholoog en socioloog van nature geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Waar dromen ze van, wat beweegt hen, hoe bewegen zij zich samen en hoe komt dat tot uiting in de context en structuren waarin zij zich bevinden? Als interim manager, (team)coach en organisatieadviseur zet hij zich in om samen de wereld een beetje mooier te maken. Hij vindt het belangrijk dat mensen zichzelf en elkaar volledig serieus nemen en samen onderzoeken wat voor hen betekenis heeft. 

In de workshop neemt Emiel ons mee in zijn visie op persoonlijk leiderschap. De grote versie: het jezelf sturen in relatie met anderen om neer te zetten wat voor jou betekenisvol is. Met interactieve verrassende werkvormen zoomen we in op jouw verhaal, onderzoeken we de relatie tot/ met de ander en verkennen we de aanwezige verschillende brillen en perspectieven op de wereld. Op 7 mei leer je jezelf een beetje beter kennen, zal je ervaren hoe verwachtingen ons gedrag en interactie beïnvloeden en zal je ontdekken wat de invloed is van de bril die je opzet. Althans dat hopen we!  

 

 

 

levensbazen stijl

Commitment

Iedereen die meedoet aan de workshop heeft commitment: hier hoort een korte voorbereiding bij en actieve deelname.

Proces

De workshops zijn kleinschalig, interactief, vertrouwd én het mag vooral ook leuk zijn.

Actie

We zorgen voor concrete tools en strategieën om morgen de volgende stap te kunnen zetten.

Over levensbazen

De Levensbazen Community is een plek voor studenten en young professionals om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Een plek om te groeien, te verbinden én te lachen. 

Dit goede gevoel willen we delen met de rest van de wereld! Vandaar dat we deze workshop organiseren. 

praktisch

Zien we je 7 mei?